Like-olja oldalunkat, hogy első kézből értesülhessen újdonságainkról, akcióinkról
ÉRTÉKESÍTÉS
Az értékesítés döntő része a XVI.ker-i Központi Áruházunkban történik-ahol a raktárbázis is üzemel. Minden megvásárolt áru elszállítása, saját fuvar esetén innen eszközölhető. Amennyiben a kiválasztott termék nincs készleten, 30% előleg befizetése mellett megrendelhető, amelyből egyedi igény esetén 10% foglalónak minosül. A szállítási határidő 4 - 12 hét. (az esetek többségében pontosabb behatárolás lehetséges) Viszonteladóinknak komplett árlistával-prospektussal-rendszeres akciókkal állunk rendelkezésére.
FIZETÉS
SZÁLLÍTÁS-GARANCIÁVAL
A bútorok házhoz szállítását Budapesten kedvező tarifával (távolságtól függően 3000-16800 ft-ig) vállaljuk. Az egyeztetéseket áruházainkban bonyolítjuk, és a díjat előre kell kifizetni. Vidéki szállítást külön egyeztetéssel vállalunk.
SZERELÉS
Az áruházunkban megvásárolt bútorokat 7-10% felárért, a rendeltetési helyén szereljük össze, garanciával. A szerelési díjat a vásárláskor kell kifizetni.
EGYEDI KÁRPITOZÁS
Áruházainkban bizonyos termékek (pl.sarokétkezok, székek, kanapé, fotel) a gyári kárpiton kívül, más szövettel is rendelhetők. Ehhez rendelkezünk saját szövetválasztékkal, de egyedi vevőszövettel is kárpitozunk igény szerint.
BÚTORKÖLCSÖNZÉS
Vállaljuk mintadarabjainkat bérbeadását 10%-os kölcsönzési díjért.
Copyright 2012 Euro Rusztik Kft. Code Design : iVision Design Studio